Returnare produse

 

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, notificând în scris, pe e-mail, la adresa @bewellstore.ro sau completând formularul de mai jos, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.    

Renunțarea la cumpărare este aplicabila doar clienților persoane fizice (art. 2 alin. 1).

Produsele returnate trebuie să fie in aceeași stare in care au fost livrate, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, dacă acesta există), cu toate accesoriile aferente, fără a prezenta urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produselor cât și al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte și toate documentele originale care le-au însoțit (ex: instrucțiunile de utilizare).

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala BeWell dacă se trimite coletul înapoi prin FunCourier, în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vânzătorului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11.

Poți să îţi exerciți acest drept în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate.

În caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.

Conform legii, Ladybug Investment S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 de zile de la data primirii coletului înapoi, prin transfer bancar, în contul specificat de Client.