branduri
BIOLYN

"Există patru ingrediente de bază pentru sănătatea umană; cerealele, strugurii, măslinele și aloe. Primul hrănește, cel de-al doilea ridică spiritul, al treilea dă armonia, iar al patrulea leagă. "

BIOLYN este o companie grecească fondată în 2009 si operează în producția de produse organice de îngrijire a corpului. Oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea corpului și a pielii, care răspund tuturor nevoilor. Inspirația în spatele fiecărui produs este aloe și ulei de măsline din Grecia, combinate cu plante organice cunoscute pentru proprietățile lor de vindecare împreună cu unele dintre cele mai bune materii prime naturale care se dezvoltă în climatul mediteranean.

Produsele companiei Biolyn sunt testate și respectă cerințele și specificațiile procesului și metodele de fabricație și respectă angajamentele privind produsele cosmetice organice conform BDIH, COSMOS ORGANICS.

BIOLYN înlocuiește apa cu apă de Aloe vera organică care oferă produselor sale în principal proprietăți hidratante, calmante și antioxidante.

Produsele sunt libere de Parabeni, Sls, Fenoxietanol, Silicon, Peg, Ulei mineral, Culoari sintetice, ceea ce înseamnă că utilizarea lor este sigură pentru întreaga familie. În plus, produsele nu sunt testate pe animale în timpul producției.

biolyn.gr
faran

"Naturescent Ltd." a fost înființată în 1999 de Itay Keinan. Viziunea sa a fost să dezvolte și să creeze 100% cosmetice naturale, inspirate de natura desertului și fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

De mai bine de un deceniu acum, "Naturescent, Ltd." subliniază cercetarea și dezvoltarea produselor unice; elaborarea tehnicilor; tehnicile de producție și chiar localizarea și colectarea ingredientelor locale, mediteraneene și mondiale.

Compania respecta cele mai stricte standarde. Majoritatea produselor au fost certificate ca fiind conforme cu standardele internaționale de certificare Ecocert. Majoritatea produselor sunt de 100% origine naturală, destul de rare în industria cosmetică internațională.

Fabrica este autorizată de Departamentul de Sănătate din Israel și deține certificarea necesară pentru export.

"Cu ani în urmă, am decis să creăm o nouă viață pentru noi înșine, construind casa noastră la marginea unicei minuni naturale, cunoscută sub numele de Craterul Ramon. De atunci, noi producem și perfecționăm produse de origine naturală, lucrate manual cu grijă de către personalul nostrum dedicat. Astăzi, suntem onorați să împărtășim împreună cu voi Creatia noastră ". – Faran

branduri-bewell
branduri-bewell
branduri-bewell
branduri-bewell
faran-cosmetic.com
Nourish

În inima Nourish, Londra este o curiozitate fără limite și o iubire a științei, o bucurie jucăușă în explorarea lucrurilor care fac fiecare zi un pic mai colorata și o adevărată dorință de a trăi și de a lucra într-un mod care respectă oamenii cu care ne conectam și lumea din jurul nostru.

Alegerea ingredientelor biodegradabile și a extractelor de plante din agricultura ecologică este doar un aspect al companiei. Gama vegană din punct de vedere etic combină inovativ extractele naturale de cea mai bună calitate cu bio-active științifice avansate pentru a obține rezultate premiate. Cu numai parfumuri naturale din uleiuri esențiale pure alese pentru proprietățile de îmbunătățire a dispoziției, există puțină fericire suplimentară în tot ceea ce fac.

Gama Nourish London este creată de Dr. Pauline Hili, specialist în îngrijirea pielii organice și al stiintei din spatele proprietăților remarcabile ale extractelor de plante. Încredințată și apreciată de experți în domeniul frumuseții de peste 15 ani, bogăția de cunoștințe a lui Pauline combină știința și natura pentru a avansa frontierele frumuseții organice.

Ingredientele organice sunt utilizate în întreaga gamă de produse Nourish din Londra și au ales să fie acreditati de către organismul de certificare ecologică principal al Regatului Unit, Asociația Solului.

branduri-bewell
nourishskinrange.com
Helan

Povestea Helan

Cum toate visele devin realitate, Helan a izvorat dintr-o vocație naturală care a venit dintr-o filozofie a vieții cu mult înainte de a fi o alegere de producție.

În 1976, tânărul cercetător universitar Elisa Bottini Massa a decis să facă marele salt dintr-o carieră academică într-un antreprenor privat împreună cu soțul ei Enzo Moncalvo și, în prezent, cu cei trei copii Malva, Ludovico și Marco.

OLMO (Ulmus campestris) este simbolul care reprezintă HELAN.

Elm este un copac mare, solid, bogat în proprietăți pe bază de plante și plin de simbolism: rezistență, rezistență la adversitățile climatice și longevitate de lungă durată, precum și eleganță și proeminență - o adevărată forță a naturii!

Numele Helan este un acronym facut din cuvintele:

HEL-IOS (soare) AN-IMUS (suflet, spirit)

Astfel, sufletul umplut de soare - pentru a însemna că spiritul companiei trebuie să fie clar, cald și plin de energie ca soarele, sursa întregii vieți.

Logo-ul, o jumătate de sticlă de distilare și o frunză stilizată, reprezintă uniunea dintre natură și cercetare.

Cosmetica de laborator deoarece Helan vrea să comunice că produsele sale sunt fabricate din materii prime naturale tratate cu precizia științifică utilizată în laboratoarele de cercetare.

Toate proiectele noastre sunt puternic înrădăcinate în credința fermă a activității botanice exprimată în calitate si ingrediente active.

Misiunea Helan a fost întotdeauna, de la început, sa creeze și sa produca produse cosmetice concepute și realizate în armonie cu fiziologia și natura pielii, precum și cu mediul înconjurător și lumea animală.

styx

Din 1965. 50 de ani de ingrijire naturala: întreprindere de familie austriacă, avand aproximativ 50 de angajați, dedicată producției de produse cosmetice naturale.

Produsele Styx reflecta folosofia, calitatea si pasiunea companiei, iar acest process nu inseamna numai mestesug, ci si arta: arta de ingrijire naturala incomparabila.

Puterea curativă, de protecție și de regenerare pe care ne oferă natura ne-a fost deja cunoscută de la strămoșii noștri. De mulți ani Styx a folosit aceste cunoștințe pentru a crea produse cosmetice naturale de cea mai înaltă calitate și efect. Produsele cosmetice naturale STYX sunt create folosind materii prime pe bază de plante din agricultura ecologică sau creșteri sălbatice și uleiuri de plante presate la rece de cea mai înaltă calitate. Renunțarea la experiențele pe animale este la fel de evidentă ca și utilizarea ambalajelor reciclabile ecologice.

Bazele filosofiei Styx -Cunoștințe tradiționale -Ultimele tehnologii și utilaje -Cea mai bună calitate a materiilor prime -Producție ecologică durabilă și transparentă -Nu s-au efectuat experimente pe animale

Produsele cosmetice naturale Styx conțin: -Plantele medicinale provenite de la fermierii ecologici și creșterea sălbatică -Ulei de plante presat la rece -Uleiuri esențiale 100% pure -Nu sunt uleiuri de parafină -Nu există ingrediente de la animale moarte

styx.at
taoasis

TAOASIS a fost inițial înființată în 1981 ca editură pentru literatură de sănătate și nutriție vegetariană. Chiar și atunci, firul comun care se desfășura prin toate publicațiile autorului și fondatorului companiei, Axel Meyer, a fost o atitudine responsabilă față de utilizarea resurselor. Se amintește constant că, prin deciziile pe care le luăm, putem exercita o responsabilitate față de mediul nostru.

Produsele TAOASIS, producătorul de parfumuri naturale, sunt, din acest motiv, toate la fel de coerente, durabile și echitabile și produse într-o manieră ecologică. Astăzi, TAOASIS este o întreprindere de familie de succes, cu un departament de producție mic pentru produse farmaceutice,fiind principalul producător de aromoterapie în farmacie. Deși TAOASIS produce, de asemenea, pentru companii renumite și furnizează parfumurile sale prețioase în peste 20 de țări din întreaga lume, principiul fundamental al exclusivității farmacistului va fi strict respectat în viitor pentru brandurile populare TAOASIS, TAOMED si MEDITAO.

Marca Baldini® a fost dezvoltată special pentru comerțul ecologic specializat. Gama de produse variază de la deodorante certificate Demeter și parfumuri cu aromă naturală, pana la produse pentru improspatarea casei.

Natura ca model.

Plantele aromatice cu sute de ani de tradiție sunt materiile prime. Numai cele mai bune 100% uleiuri esențiale naturale pure sunt selectate pentru TAOASIS pentru a se asigura că se obține spectrul complet de ingrediente active naturale. Majoritatea acestor esențe valoroase sunt produse astăzi așa cum au fost în trecut - prin tehnica tradițională de distilare.

Pentru dragoste de natura

Produsele naturale sunt dezvoltate cu multă dăruire și atenție la detalii și invită consumatorul să se comporte într-un mod ecologic. Fie că sunteți în căutarea unui parfum aromat, revigorant, o aromă delicioasă organică sau un parfum organic prețios - puteți avea încredere că toate produsele TAOASIS sunt "adevărate" parfumuri 100% naturale pentru a seduce consumatorii fără a le mișca în jurul nasului.

taoasis.com
Humble Brush

Înființată în 2013, The Humble Co. este în creștere în întreaga lume. Produsele sunt disponibile astăzi la mii de magazine și clinici stomatologice. Cu sediul în Suedia, The Humble Co. conduce o mică revoluție în produsele de îngrijire orală - de la proiectare și fabricare până la smerenie

VIZIUNEA NOASTRA HUMBLE

Când suntem norocoși să fim născuți într-o parte bogată a lumii, ar trebui să fie datoria noastră să avem grijă de cei mai puțin norocoși. Mulți copii nu vor deține niciodată produse de îngrijire orală și epuizăm resursele naturale și umplem oceanele cu produsele folosite.

Putem schimba modurile de producție și de consum? Putem oferi produse de îngrijire orală celor care au nevoie cel mai mult? Raspunsul este da!

În calitate de medic dentist, The Humble Co. a fost fondată pentru a crea produse care sunt bune pentru tine si au grija de planeta noastră. Orice achiziție Humble se îndreaptă spre finanțarea proiectelor în beneficiul copiilor aflați în dificultate

Alătură-te mișcării. Faceți schimbul. Go Humble!

Noel Abdayem – Founder, CEO

DEZVOLTAT DE DENTISTI

Toate produsele The Humble Co. au fost concepute, proiectate și fabricate sub îndrumarea și supravegherea dentiștilor. “În calitate de stomatologi, considerăm că, în primul rând, produsele noastre trebuie să aibă un beneficiu bazat pe dovezi și trebuie să funcționeze eficient. Prin urmare, am pus mult timp în testarea și perfecționarea tuturor produselor noastre pentru a îndeplini această prioritate.”

Design scandinavian

În întreaga lume, designul scandinav este admirat pentru simplitatea și eficiența sa. Humble Co. se mândrește cu originea suedeză și influența asupra designului și dezvoltării produselor.

branduri-bewell
branduri-bewell
thehumble.co